Nu ik weer vol in het seizoen zit, merk ik pas hoeveel ik aan je mentoring heb gehad (Louise van den Broek)

Coachingstraject Creatieve Journalistieke Bruidsfotografie
Ik heb al jaren het verlangen om bruidsparen een narratieve, creatieve en sensitieve trouwreportage af te leveren. Dat gaat me al een tijdje goed af, maar dat is me echter niet aan komen waaien. Het is hard werken op allerlei verschillende vlakken om op een steeds hoger niveau te komen. Dit is gelukt door open te staan voor kritiek van anderen en te leren van (inter)nationale toppers van bruidsfotografen.
Dat heeft me geholpen om 'overall winnaar' te worden bij de Bruidsfoto Award van 2014, diverse malen in de top 5 te eindigen bij de Masters of Dutch Wedding Photography waarvan ik er inmiddels 46 in totaal heb gewonnen, diverse internationale Fearless Awards te winnen en in 2017 stond ik in de wereldwijde top 100 van de ISPWP. Uiteindelijk zijn die prijzen onbelangrijk en ben ik dus gestopt met veel wedstrijden, maar ze zijn een gevolg van wat ik geleerd heb. Ik houd ervan om die kennis te delen.
15 jaar actief in het heden als bruidsfotograaf, 10 jaar actief in het onderwijs en inmiddels ruim 100 mentorleerlingen verder; maken dat ik ervan overtuigd ben dat ik jou, als bruidsfotograaf, verder kan brengen. De focus van het hele leerproces zal liggen op het beter leren kijken, anticiperen en vangen van momenten.
Voor wie is deze workshop?
Maar voor wie is deze ervaring eigenlijk? Het is niet genoeg om bruidsfotograaf te zijn. Ik zoek bruidsfotografen die uitermate gemotiveerd is om het maximale uit zichzelf te halen. Bruidsfotografen die het verlangen hebben om boven de momenten uit te steigen om die makkelijker en creatiever te vangen. Dus als jij je herkent in het bovenstaande verhaal; dan hoor ik graag van je.
Er zijn verschillende manieren om dit te bereiken, maar uiteindelijk is alles op maat af te stemmen. Dus als je van mij wil leren op een andere manier. Laat het me weten, want ik denk graag met je mee. Hopelijk tot gauw.

Love,
Luther

Moment Masters Een coachingstraject creatieve journalistieke bruidsfotografie

Touch-up: 1 mentorsessie van 2 uur waarbij we aan de slag gaan met een van tevoren bepaald leerdoel (395€).
Stand-up: 3 mentorsessies van 2 uur waarbij we samen een traject gaan uitstippelen om je in korte tijd een flinke boost te geven aan je fotografie (995€).
Up and running: 6 mentorsessies van 2 uur zoals bovenstaand +  ik ga 1x mee met een bruiloft van jou (2495€).

    © Luther Hartog 2007-2024