Voor de bruiloft

Onze samenwerking begint al voor jullie trouwdag. Samenwerking? Ja, zo zie ik het wel. Dat begint eigenlijk al voordat jullie me geboekt hebben. Het is belangrijk voor de beelden die ik maak dat we elkaar volledig vertrouwen en begrijpen. Ik wil jullie iets bijzonders geven na de bruiloft; verhalen die oprecht, puur en in schoonheid zijn vastgelegd. En natuurlijk denk ik met jullie mee en gaan we samen op zoek naar de perfecte locatie voor een  fotoshoot. Dat is een voordeel als je een ervaren bruidsfotograaf gaat boeken. Maar de essentie van jullie dag fotograferen begint met vertrouwen. Met deze werkwijze kan ik beelden maken die niet alleen nu waardevol zijn voor jullie en je familie en vrienden, maar ook straks voor de mensen die er nog niet zijn.

tell-me-about-you

What was the most embarrassing moment with him?

How did you meet?

Describe the best moment in your relationship.

Show me what you like!

What are your ideas for the wedding.

Let me tell you a little about how I work.

What is the craziest thing about him?

Tijdens de bruiloft

Tijdens de bruiloft hoeven jullie eigenlijk niks te doen. Nou ja, misschien één ding dan: alles loslaten! De dag is namelijk zorgvuldig voorbereid, familie en vrienden omringen jullie en er zijn mensen ingehuurd die allemaal hun best gaan doen om jullie de mooist mogelijke dag te geven. En ik? Ik ga jullie tastbare herinneringen geven. Door de dag heen zul je mij absoluut geen aanwijzingen horen geven.

Ik wil momenten vangen op een zo mooi mogelijke manier. Om dat te kunnen doen begeef ik me onder jullie vrienden en familie. Ik vind het te gek om contact met ze te maken. Op die manier kan ik dichtbij komen en kan ik beelden maken die impact hebben. Een neuspeuterend kind, een intense knuffel van je moeder of die schitterende lach van jou? Dat zijn de echte momenten die er toe doen en ik mag ze bezorgen. Hoe fijn is dat?

Na de bruiloft

Na de bruiloft ben ik hard voor jullie aan het werk om de foto’s te selecteren die jullie dag het best weergeven. Deze selectie ga ik ook allemaal bewerken. Mijn foto’s hebben natuurlijke kleuren en de zwart-witfoto’s zijn ook echt zwart-wit. Het is gaaf om te merken dat mensen het belangrijk vinden dat hun momenten in een mooi en tijdloos boek komen. Het woord ‘boek’ past goed in deze context, want ik wil jullie verhaal in beeld zo mooi mogelijk vertellen. Ook voor de generaties die nog moeten komen. Daarom ontwerp ik het zo tijdloos mogelijk met veel ruimte voor het beeld. Daar kunnen jullie de rest van jullie huwelijk van genieten. Een waardevolle investering zo’n boek met herinneringen.

Bruiloft met bitcoin betalen? Wisten jullie dat ik de eerste trouwfotograaf ben waarmee u met Bitcoin, Ethereum, USDT (of andere cryptomunten) kunt betalen? Vraag maar naar de mogelijkheden en ik help u graag verder.

Prijzen beginnen vanaf 1900€ en worden persoonlijk op maat gemaakt voor jullie meest persoonlijke dag. Hieronder voorbeelden van gekozen pakketten::

Basic

 • 6 uur fotografie
 • Minimaal 250 foto's in hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt
 • Online gallery (privé) met alle foto's om te delen met vrienden en familie

€1900

Kies pakket

Favourite

 • 8 uur fotografie
 • Minimaal 400 foto's in hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt
 • High quality fine art wedding album 25x25 cm - 30 blz.
 • Online gallery (privé) met alle foto's om te delen met vrienden en familie
 • Inclusief reiskosten binnen Nederland

€2700 (ter waarde van €2800)

Kies pakket

Deluxe

 • 10 uur fotografie
 • Minimaal 500 foto's in hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt
 • High quality fine art wedding album 30x30 cm - 40 blz.
 • Online gallery (privé) met alle foto's om te delen met vrienden en familie
 • Inclusief reiskosten binnen Nederland
 • Inclusief preview t.w.v. 100€

€3200 (ter waarde van €3500)

Kies pakket


  Testimonials

  Destination
  Wedding

  Maru Films

  Luther is een creatief mastermind! Dat waren een van onze eerste woorden na het zien van de foto’s. We zijn zo dankbaar en blij dat hij er bij was om ons trouwavontuur in Thailand vast te leggen. Hij heeft de meest bijzondere momenten vastgelegd zonder dat wij door hadden dat hij erbij was. Een heel prettig persoon waar je mee kunt lachen, en zo fijn om erbij te hebben op de dag. Ik wou dat we nog een keer konden trouwen, dan zouden we je weer meenemen!

  Trouwen bij
  Parkpaviljoen Zwolle

  Daniel + Mirjam

  Superlatieven schieten tekort om aan te geven hoe blij we waren met Luther!
  Naast dat het een professionele fotograaf is, is hij ook een hele fijne gast om erbij te hebben op je bruiloft. Want hij voelde soms ook letterlijk een gast van ons. De manier waarop hij bewoog tussen onze gasten was bijna alsof hij iedereen al jaren kende.

  En dat was ook wat ons aansprak in het verhaal van Luther. Waar andere fotografen vaak met de klassieke zin komen: “mij zie je niet, en ik ben afwezig”, is Luther het tegenovergestelde. Hij mengt zich op een natuurlijke manier met de gasten zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen. En dat zie je terug op de foto’s.

  Onze bruiloft moest twee keer worden uitgesteld door corona, en dat was zowel voor ons, als ook voor Luther niet makkelijk. We hebben bewondering voor de flexibiliteit hoe Luther hier meer om is gegaan. Beide keren toonde hij medeleven, en werd zonder mopperen zijn agenda aan ons aangepast.

  Ook op de dag zelf kwam die flexibiliteit weer terug. We hadden aangegeven dat we nog niet precies konden inschatten wanneer het feest zou starten. En daarom hebben we de eindtijd open gehouden, en aan Luther gevraagd of hij zelf wil stoppen wanneer hij denkt dat hij genoeg heeft.
  Ook dit ging prima, en is denk ik een goede manier om vaker op die manier te werken. Het gaf ook aan dat we Luther daarin volop vertrouwen!

  En wij vertrouwen Luther ieder bruidspaar toe. Echt een klasbak!

  © Luther Hartog 2007-2023