Nu ik weer vol in het seizoen zit, merk ik pas hoeveel ik aan je mentoring heb gehad (Louise van den Broek)

Workshop Journalistieke Bruidsfotografie - Moment Masters
Ik heb al jaren het verlangen om bruidsparen een narratieve, creatieve en sensitieve trouwreportage af te leveren. Dat gaat me al een tijdje goed af. Dit is me echter niet aan komen waaien. Het is hard werken op allerlei verschillende vlakken om op een steeds hoger niveau te komen. Dit is gelukt door open te staan voor kritiek van anderen en te blijven leren.

Dat heeft me geholpen om 'overall winnaar' te worden bij de Bruidsfoto Award van 2014, in de top 5 te eindigen bij de ‘Masters of Dutch Wedding Photography’ in 2014-2015 en 2015-2016 en diverse internationale ‘Fearless Awards' of in de wereldwijde top 100 van de ISPWP te staan. Uiteindelijk zijn die prijzen onbelangrijk, maar ze zijn een gevolg van wat ik geleerd heb. Het is nu tijd voor mij om die kennis te gaan delen.
Ruim tien jaar actief in het heden als bruidsfotograaf, acht jaar actief in het verleden als onderwijzer en inmiddels tientallen mentorleerlingen verder. Het maakt dat ik er van overtuigd ben dat ik jou, als bruidsfotograaf, verder kan brengen.
Het moet een diepe ervaring worden. Een ervaring die laat zien op welke manier ik bruidsfotografie in al zijn aspecten benader op een journalistieke wijze. Geen geheimen. Dit zal ik tijdens de workshop behandelen. Die workshop zal geen eenrichtingsverkeer zijn, maar een organische bijeenkomst waarbij we echt contact maken met elkaar. Daarnaast wil ik jou leren kennen. Als bruidsfotograaf, maar ook als persoon. Het is voor mij essentieel om je niet alleen met een hoop kennis naar huis te sturen, maar dat je gecoacht wordt in de tijd na de workshop.
Voor wie is deze workshop?
De focus van het hele leerproces zal liggen op het beter leren kijken, anticiperen en vangen van momenten. Het is tijd voor een echte journalistieke bruidsfotografie workshop. Het is tijd om een naampje aan dit beestje te geven. Maar welke woorden zouden de inhoud van deze combi van een workshop en mentoring kernachtig genoeg kunnen weergeven? Ik denk dat ik aan twee woorden genoeg heb. Ik presenteer: 'Moment Masters'.
Maar voor wie is deze ervaring eigenlijk? Het is niet genoeg om bruidsfotograaf te zijn. Ik zoek een select gezelschap bruidsfotografen die uitermate gemotiveerd is om het maximale uit zichzelf te halen. Bruidsfotografen die het verlangen hebben om boven de momenten uit te stijgen om die makkelijker en creatiever te vangen. Dus als jij je herkent in het bovenstaande verhaal; dan hoor ik graag van je.

Moment Masters 2020 Een workshop journalistieke bruidsfotografie en mentoring

Workshop: Een intensieve dag op zoek naar persoonlijke groei en in het vangen van echte momenten die van het beeld spatten.

Mentoring: 3 mentorsessies van 2 uur na de workshop waarin we één op één kijken naar jou en je ontwikkeling waarbij alles naar wens op maat besproken wordt.

PS: Losse mentoringsessies zijn trouwens ook mogelijk. Stuur me maar een berichtje of ik nog ruimte heb.

Investering: Early bird-ticket 895,00 excl. BTW (voor 1 december 2019). Normale prijs 995,00 excl. BTW

Locatie: Amersfoort

Aantal deelnemers: 6 (nog 4 plaatsen beschikbaar)

Wanneer: 1 februari 2020

© Luther Hartog 2007-2019