Voor de bruiloft

Onze samenwerking begint al voor jullie trouwdag. Samenwerking? Ja, zo zie ik het wel. Dat begint eigenlijk al voordat jullie me geboekt hebben. Het is belangrijk voor de beelden die ik maak dat we elkaar volledig vertrouwen en begrijpen. Ik wil jullie iets bijzonders geven na de bruiloft; verhalen die oprecht, puur en in schoonheid zijn vastgelegd.

En natuurlijk denk ik met jullie mee en gaan we samen op zoek naar de perfecte locatie voor een  fotoshoot. Dat is een voordeel als je een ervaren bruidsfotograaf gaat boeken. Maar de essentie van jullie dag fotograferen begint met vertrouwen. Met deze werkwijze kan ik beelden maken die niet alleen nu waardevol zijn voor jullie en je familie en vrienden, maar ook straks voor de mensen die er nog niet zijn.

tell-me-about-you

What was the most embarrassing moment with him?

How did you meet?

Describe the best moment in your relationship.

Show me what you like!

What are your ideas for the wedding.

Let me tell you a little about how I work.

What is the craziest thing about him?

Tijdens de bruiloft

Tijdens de bruiloft hoeven jullie eigenlijk niks te doen. Nou ja, misschien één ding dan: alles loslaten!

De dag is namelijk zorgvuldig voorbereid, familie en vrienden omringen jullie en er zijn mensen ingehuurd die allemaal hun best gaan doen om jullie de mooist mogelijke dag te geven.

En ik? Ik ga jullie tastbare herinneringen geven. Door de dag heen zul je mij absoluut geen aanwijzingen horen geven.

Ik wil momenten vangen op een zo mooi mogelijke manier. Om dat te kunnen doen begeef ik me onder jullie vrienden en familie.

Ik vind het te gek om contact met ze te maken. Op die manier kan ik dichtbij komen en kan ik beelden maken die impact hebben. Een neuspeuterend kind, een intense knuffel van je moeder of die schitterende lach van jou? Dat zijn de echte momenten die er toe doen en ik mag ze bezorgen. Hoe fijn is dat?

Na de bruiloft

Na de bruiloft ben ik hard voor jullie aan het werk om de foto’s te selecteren die jullie dag het best weergeven.

Deze selectie ga ik ook allemaal bewerken. Mijn foto’s hebben natuurlijke kleuren en de zwart-witfoto’s zijn ook echt zwart-wit. Het is gaaf om te merken dat mensen het belangrijk vinden dat hun momenten in een mooi en tijdloos boek komen. Het woord ‘boek’ past goed in deze context, want ik wil jullie verhaal in beeld zo mooi mogelijk vertellen. Ook voor de generaties die nog moeten komen.

Daarom ontwerp ik het zo tijdloos mogelijk met veel ruimte voor het beeld. Daar kunnen jullie de rest van jullie huwelijk van genieten. Een waardevolle investering zo’n boek met herinneringen.

Hoe mag ik jullie verhaal vertellen?

Basic

 • 8 uur fotografie
 • 250 foto's in hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt
 • Online gallery (privé) met alle foto's om te delen met vrienden en familie

€1795

Kies pakket

Favourite

 • 10 uur fotografie
 • 400 foto's in hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt
 • High quality fine art wedding album 25x25 cm - 40 blz.
 • Online gallery (privé) met alle foto's om te delen met vrienden en familie
 • Inclusief reiskosten binnen Nederland

€2395

Kies pakket

Deluxe

 • 12 uur fotografie (met 2 fotografen)
 • 500 foto's in hoge resolutie zorgvuldig nabewerkt
 • High quality fine art wedding album 40x30 cm - 40 blz.
 • Online gallery (privé) met alle foto's om te delen met vrienden en familie
 • Inclusief reiskosten binnen Nederland

€3395

Kies pakket


Testimonials

Martijn
Laura

Martijn + Laura

Toen we bezig waren met het plannen van onze bruiloft en we met diverse fotografen een afspraak hadden gemaakt, was Luther de eerste met wie we een kennismakingsgesprek hadden. Na dit kennismakingsgesprek hebben we alle andere fotografen afgebeld… Het was voor ons zo duidelijk: dit moest de fotograaf worden! We hadden direct een klik met Luther. Gewoon om wie hij is; lekker spontaan, open, eerlijk, deskundig, een fijn inlevingsvermogen en een goed gevoel voor humor. Leuk weetje: we hebben onze trouwdatum zelfs een week verzet, omdat we perse Luther als fotograaf wilden.

Jeroen
Soraya

Jeroen + Soraya

Je bent als fotograaf erg leuk, want je leeft je goed in, en luistert naar wat we belangrijk vinden. We waren eerst een beetje cameraschuw, maar je stelde ons al snel gerust.
Bovenstaande zegt eigenlijk ook al genoeg over jou als mens. Je persoonlijkheid is heel relaxed en je leeft je goed in, af en toe een beetje gek, maar dat is denk ik ook waarom we ons zo snel op ons gemak voelde, want dat zijn wij namelijk ook!

© Luther Hartog 2011-2017